Барселона направи оферта към Софиян Амрабат по-рано в днес, но Фабрицио Романо съобщи,

...
Барселона направи оферта към Софиян Амрабат по-рано в днес, но Фабрицио Романо съобщи,
Коментари Харесай

Трансферът на Амрабат в Барселона пропадна

Барселона направи оферта към Софиян Амрабат по-рано в през днешния ден, само че Фабрицио Романо заяви, че от този момент каталунците са се отказали от тази концепция. Тосканският клуб няма интерес да пусне играча тази зима, нито чартърен с уговорка за откупуване, нито при непрекъснат контракт.

Изпълненията на Амрабат помогнаха на Мароко да приключи в четворката в Катар, трансформирайки се в първия африкански тим, постигнал това достижение на Световно състезание. Те също по този начин го трансфораха в един от търсените халфове в Европа, като 26-годишният състезател също събра огромен интерес от клубове от Висшата лига, които получиха сходен негативен отговор.

Фиорентина беше корав в тази позиция през целия януарски прозоре и не единствено за Амрабат. Главният изпълнителен шеф на " виолетовите " Джо Бароне акцентира, че нито той, нито сътрудникът му в полузащитата Нико Гонзалес се продават, като офертата от Лестър за 34 милиона евро за аржентинеца беше отхвърлена в средата на януари, което накара " лисиците " да прекратят преследването си.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР